AJANEF

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ajanef. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 21:07 Verslavend lekker
6 nov 2022 om 23:53 Lekker eten en snel bezorgd
25 okt 2022 om 22:33 Of ik nou op lokatie eet of bestel bij Ajanef, het eten is altijd heerlijk! Personeel is vriendelijk, eten lekker en tijdig bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!
30 sep 2022 om 19:14 Hele vriendelijke meneer en het eten was heerlijk!
23 sep 2022 om 20:42 HEEL LEKKER ALS ALTIJD! CHOUKRAN BEZAF!
9 aug 2022 om 9:43 HEEL LEKKER ETEN, HEEL LIEVE MENSEN WERKEN IN RESTAURANT IK GA ZEKER VEEL KEER BESTELLEN! ECHT TOPPERS ⚘
6 aug 2022 om 15:25 Erg jammer dat de bestelling niet bevatte wat er in de omschrijving stond. Dus bestelling niet compleet, zonde want kostte best wat Desondanks dat wat er wel geleverd was smaakte prima.
4 aug 2022 om 16:54 Ik heb oprecht genoten van mijn lams tajine en rghifa/msemen. Harira is voor vanavond, maar het ruikt overheerlijk. Tot nu toe beste plek om te bestellen. Waar voor je geld.
29 jul 2022 om 17:37 Heel lekker eten
24 jul 2022 om 21:38 Eten was echt super lekker zeker voor herhaling. Mag wel wat meer frietjes voor de portie met kip tajine enige minpuntje
24 jul 2022 om 8:40 Top super vers
21 jul 2022 om 23:05 Tajin met kip was heerlijk, helaas krijg je bij deze maaltijd geen opties om bijvoorbeel brood, rijst, couscous of aardappels erbij te krijgen. Kreeg dus alleen een simpel folie bakje met daarin een voortreffelijke kippebout.